Parkeerverbodsborden

Ik wil parkeerverbodsborden aanvragen. Hoe doe ik dat?

De aanvraag voor parkeerverbodsborden is een gemeentelijke dienst die verleend wordt in alle HEKLA-gemeenten. U dient dit aan te vragen via de website van de gemeente waar u parkeerverbodsborden wenst te (laten) plaatsen.

UITZONDERING VOOR DE GEMEENTE AARTSELAAR:

Wilt u parkeerverbodsborden aanvragen in de gemeente Aartselaar? Dan kan u uw aanvraag richten naar het wijkteam via PZ.Hekla.Aartselaar@police.belgium.eu.

Gelieve in de mail uw naam, adres, telefoonnummer, reden van aanvraag, exacte locatie en periode van het parkeerverbod te vermelden.

Voor verbouwingen moet ik een deel van de openbare weg innemen. Mag dat?

Als u bouwt of verbouwt moet u soms een deel van de openbare weg innemen om een container, een steiger, een bouwkraan, ... te plaatsen. Hiervoor moet u een toelating aanvragen via de website van de gemeente waar de container zou moeten worden geplaatst of waar de werken plaatsvinden.

UITZONDERING VOOR DE GEMEENTE AARTSELAAR:

Voor het plaatsen van een container in Aartselaar kan u uw aanvraag richten naar het wijkteam via PZ.Hekla.Aartselaar@police.belgium.eu.

Gelieve in de mail uw naam, adres, telefoonnummer, reden van aanvraag, exacte locatie container/werken/signalisatie en periode te vermelden.

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 03 444.00.00.