Een job bij de politie HEKLA

Werken bij HEKLA, iets voor jou?

Wil jij deel uitmaken van een hecht team van medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven op werkvloer en/of op het terrein? Ben je op zoek naar een nine-to-five (bureau)job of eerder fan van flexibele uren?

Leer ons beter kennen, ontdek 101 redenen waarom werken bij onze firma de moeite is! Neem een kijkje op onze Jobpol-pagina voor een globaal beeld van ons werkterrein en onze werkaccenten.

Wie weet word jij onze nieuwe collega! 

"Werken bij HEKLA? Da's de moeite!"

Getuigenis van één van onze nieuwste inspecteurs...

"Ondanks dat ik twee bachelordiploma’s behaalde, bleef een job bij de politie altijd in mijn achterhoofd spelen. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en nam ik deel aan de selectieproeven voor politie-inspecteur. Bij de laatste proef slaagde ik spijtig genoeg niet. Maar ik was niet van plan om op te geven. Bij de tweede poging slaagde ik wél en kon ik eindelijk beginnen aan de politieopleiding. Ik bracht het boeiende jaar tot een goed einde met mooie scores en startte mijn carrière bij de lokale politie HEKLA.

Met mijn beperkte ervaring kan ik nu al zeggen dat de job van politie-inspecteur allesbehalve simpel is. Je moet kennis hebben van veel verschillende domeinen. Jij komt tussen in situaties waar mensen terugdeinzen, jij bent de persoon die niemand graag ziet komen, jij bent de persoon die slecht nieuws moet brengen en zo kan ik nog wel even verder gaan. Kunnen lezen en schrijven is dus zeker niet voldoende. Mijn boodschap is simpel: 

Kies voor wat je écht wilt en durf die sprong te wagen, wat andere mensen er ook van denken. Ik ben er zeker van dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Jij ook?"