Word jij één van onze gemachtigde opzichters?

Voor onze vijf HEKLA-gemeenten zijn we dringend op zoek naar extra gemachtigde opzichters. 

Vind je verkeersveiligheid in de buurt van scholen belangrijk? Ben je op regelmatige basis een half uurtje beschikbaar bij aanvang en einde van de schooldagen? 

Twijfel dan niet en stel je kandidaat!

Gemachtigd opzichter

Je herkent ze meteen in het straatbeeld: de vrijwilligers die, bij aanvang en einde van de schooldagen, onze kinderen veilig van en naar school begeleiden. Deze gemachtigde opzichters zijn een onmisbare schakel om van de schoolbuurt een verkeersveilige omgeving te maken. Voor onze vijf HEKLA-gemeenten (Hove-Edegem-Kontich-Lint-Aartselaar) zijn we dringend op zoek naar extra gemachtigde opzichters. 

Wil jij je mee inzetten voor de verkeersveiligheid van onze schoolgaande jeugd? Ben je op regelmatige basis een half uurtje beschikbaar bij aanvang en einde van de schooldagen? 

Twijfel dan niet, draag je steentje bij en stel je kandidaat door je in te schrijven via de gemeente van je woonplaats (uiterste inschrijfdatum is 16/06/2023):

Wat wordt er voorzien?

  • Korte opleiding door de lokale politie HEKLA op 30/08, 6/09 en 13/12 (telkens van 13u - 15u30) in het hoofdcommissariaat te Edegem
  • Begeleiding & periodieke samenkomsten: je staat er niet alleen voor! 
  • Uitrusting 
  • Verzekering 
  • In sommige gemeenten een vrijwilligersvergoeding (ook bij werkloosheid, ziekte of pensioen)  

Samen zorgen we voor een veilige schoolomgeving! Samenwerken, samen veilig! 

Foto: WT fotografie