Politiezone HEKLA lanceert Mobile Office en nieuwe website

Vanmorgen vond de persvoorstelling plaats van Mobile Office en de nieuwe website www.politiehekla.be. In aanwezigheid van het politiecollege lanceert HEKLA hiermee twee projecten, die zullen bijdragen aan een betere dienstverlening.

Vanmorgen vond de persvoorstelling plaats van Mobile Office en de nieuwe website www.politiehekla.be. In aanwezigheid van het politiecollege lanceert HEKLA hiermee twee projecten, die zullen bijdragen aan een betere dienstverlening. 

Mobile Office is een draagbaar computersysteem, waardoor onze medewerkers op het terrein de politionele databanken kunnen bevragen en nieuwe gegevens kunnen registreren. Via een mobiele printer drukken ze voortaan de voorziene attesten en kopijen ter plaatse af. 

De nieuwe website is meer toegankelijk en aangepast aan de visie en waarden van het korps. Niet alleen het ontwerp, maar ook de structuur en de inhoud kregen een grondige make-over. Bovendien heeft de website ook een mobiele versie, waardoor je ons eenvoudig kan bezoeken via smartphone of tablet.

U kunt de persberichten nalezen door te klikken op Mobile Office en nieuwe website. Door te klikken op presentatie, kunt u de powerpoint-presentatie bekijken. 

Labels