Inbreker gevat tijdens controleacties

Afgelopen weekend voerde onze politiezone HEKLA verschillende controleacties uit, die heel wat resultaten opleverden. 

Tijdens de actie Étoile, die focust op drugshandel en drugsbezit, kon een inbreker na een achtervolging gevat worden. Door de goede samenwerking met de naburige politiezones en de federale politie werd de man in Hoboken gearresteerd. 

Ook in Aartselaar, Hove en Kontich hielden we wegcontroles.

Afgelopen weekend voerde onze politiezone HEKLA opnieuw verschillende controleacties uit, die heel wat resultaten opleverden.

Tijdens de actie Étoile, die focust op drugshandel en drugsbezit, kon een inbreker na een achtervolging gevat worden. Door de goede samenwerking met de naburige politiezones en de federale politie werd de man in Hoboken gearresteerd.

Verder werden negen bestuurders uitvoerig gecontroleerd. Een jongeman probeerde de controle in Edegem te ontvluchten, maar werd snel bij de kraag gevat. Hij had een gebruikershoeveelheid drugs op zak. 

In Aartselaar, Hove en Kontich hielden we wegcontroles. 328 bestuurders legden een ademtest af. 96% mag zich met de nodige fierheid ‘BOB’ noemen. Toch hadden 13 personen te diep in het glas gekeken. Van vier dronken bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken.

Daarnaast konden twee personen geen geldig rijbewijs voorleggen, negeerde één bestuurder een rood verkeerslicht en was er één wagen niet in orde met de technische keuring. 

Samen werken, samen veilig.

Labels