Auto-inbrekers gevat in Boom

Afgelopen nacht werden er verschillende auto-inbraken gepleegd in Aartselaar. De inbraken vonden plaats in een woonwijk nabij de Boomsesteenweg-A12.

Afgelopen nacht werden er verschillende auto-inbraken gepleegd in Aartselaar. De inbraken vonden plaats in een woonwijk nabij de Boomsesteenweg-A12. De feiten kwamen aan het licht toen een alert slachtoffer lawaai hoorde op straat. Hij zag enkele mannen aan zijn voertuig prutsen en verwittigde onmiddellijk de politie. De politiezones HEKLA en Rupel snelden dadelijk ter plaatse voor een intensief nazicht in de omgeving.

De politiezone Rupel trof de drie verdachten (25, 26 en 35 jaar oud) aan op de Boomsesteenweg-A12 net voorbij de Rupeltunnel in de richting van Brussel. Zij waren in het bezit van een hoeveelheid gestolen professionele boormachines en een resem kostbare werktuigen. Het drietal met de Franse nationaliteit werd gearresteerd en overgebracht naar het hoofdcommissariaat van HEKLA. Zij moesten deze middag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Samen werken, samen veilig.

Labels