Card Stop verandert van telefoonnummer

Card Stop verandert van nummer. Het nieuwe nummer 078 170 170 treedt vandaag in werking. Het is een regulier nummer, zonder bijkomende kost.

Wijzig het nummer dus meteen in de contactenlijst van je telefoon.

Card Stop

De diensten van Card Stop laten de consument toe om in geval van diefstal, verlies of fraude zijn of haar betaalkaarten telefonisch te laten blokkeren.

Een volledig nieuw nummer is een grote stap en dus is er een overgangsperiode voorzien. Het oude betalende nummer 070 344 344 (30ct/min) zal de komende jaren nog in gebruik blijven om de transitie naar het nieuwe nummer vlot te laten verlopen. Het nieuwe nummer 078 170 170 is een regulier nummer, zonder bijkomende kost.

Het nieuwe nummer zal eveneens 24/7 bereikbaar zijn, in het Nederlands, Frans en Engels, en laat toe om verschillende betaalinstrumenten (debet- en kredietkaarten, lunchpasses, tankkaarten, etc.) uitgegeven door Belgische betaal-, krediet- en financiële instellingen te blokkeren. Ook aan de bereikbaarheid van het nummer verandert er niets: het nummer blijft gemakkelijk te bereiken vanuit het buitenland (+32 78 170 170).

Wanneer bel ik naar Card Stop?

Je neemt telefonisch contact op met de diensten van Card Stop bij diefstal of verlies van je debet- of kredietkaart. Card Stop blokkeert onmiddellijk je betaalkaarten.

Ook wanneer je je kaart nog in bezit hebt en je bepaalde verrichtingen op je rekeninguittreksels niet herkent of als je je persoonlijke pin- of responsecode hebt doorgegeven aan een oplichter, bel je naar Card Stop en naar je bank.