HEKLA rekruteert ...

-A +A

Stel, je werkt goed en graag in team. Je bent geen type dat bij de pakken blijft zitten. Je gaat flexibel en zelfzeker om met alle mogelijke situaties. Je hebt een gezonde dosis creativiteit in huis en het nodige improvisatietalent. Bovendien heb je een goede fysieke conditie. Kom dan meteen naar ons toe voor een gesprek omtrent de loopbaanmogelijkheden als politieman of -vrouw, zowel bij de lokale als de federale politie.

Ook als burger kan je bij de politie werken. Voor heel wat taken rekenen we op burgerpersoneel. Als administratief medewerker, jurist, psycholoog, vertaler-tolk, maatschappelijk assistent, boekhouder, informaticus, secretaris,... kan je een waardevolle schakel zijn in onze organisatie. Voor deze vacatures raadpleeg je best de website www.jobpol.be. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega's.

Om je de nodige inlichtingen te kunnen verschaffen hebben wij in elk politiecommissariaat van onze zone iemand die zich actualiseert in het domein van de rekrutering bij de politie. Heb je vragen? Contacteer ons dan via het contactformulier op deze website.

Je kan je informeren via:

In het kader van de rekrutering en selectieprocedure verwijzen wij graag naar onze privacyverklaring.